Zadnji teden pred novoletnimi počitnicami smo imeli v drugem razredu praznično obarvane trenutke. V ponedeljek smo okrasili učilnico, poslušali praznično glasbo, izdelali voščilnice  in uživali ob kratkih zimskih zgodbah.

Torek je bil namenjen ogledu praznične risanke Srečko in razmišljanju, zakaj praznujemo . Nad animiranim filmom so bili učenci navdušeni (pa tudi učiteljica, ki sem na risanko gledala že s starejšimi očmi).

Najlepša je bila sreda. Presenetili sta nas Grigorina in Bernarda, ki sta prebrali slikanico Trije dobri možje. Potem pa dve uri igranja s svojimi igračami! Seveda pa učenci niso pozabili na prijaznost in so svoje igrače tudi delili z ostalimi.

Bolj so se bližale počitnice, bolj smo bili na trnih, kaj bo prinesel četrtek. Učilnica se je spremenila v plesišče. Glasbene želje so kar deževale.

Petek je bil slavnostno obarvan. Prvo šolsko uro smo si ogledali proslavo, v kateri smo tudi sodelovali z deklamacijo o Sloveniji. S petjem in rajanjem smo nadaljevali tudi v učilnici, zdaj pa  že res težko pričakujemo prihod novega leta…

Srečno novo leto vsem!

Naši utrinki:

(Skupno 255 obiskov, današnjih obiskov 1)