Kot vsako leto je tudi letos potekala predaja ključa devetošolcev. V petek, 12. 6., je doletela nas, osmošolce. Bilo je težko, prijetno in zabavno.

Ko smo opravili vse igre, smo se lotili iskanja ključa. To je bil najbolj prijeten občutek tistega dne. Ob vzkliku: »Ključ je naš!« smo postali glavni učenci naše šole. Čeprav bomo pogrešali devetošolce, se že zdaj veselimo novih izzivov in zmag.
Manca Peklar, 8.r.

Bilo mi je všeč, ko smo prepoznavali začimbe. Ni mi bilo všeč, ko so nas z medom namazali po obrazu in smo morali s pihanjem v moko, v kateri je bil zmeti česen, poiskati bombon. Zanimivo je bilo takrat, ko smo morali imena učiteljev povedati nazaj.
Katarina Kramžar

Na predaji ključa mi je bilo vse všeč, saj so bile igre zabavne, ne ravno lahke, ampak smo se vseeno nasmejali. Važno je, da je ključ zdaj naš!
Anja Žniderič

Dan je bil vroč, del predaje ključa pa je bil, da se oblečemo v puloverje in dolge hlače. Najbolj všeč mi je bila igra s krompirjem, ko smo z nosom krompir valjali po igrišču. Nikoli ne bom pozabila tega dne, niti legendarnih devetošolcev!
Jasmina Abram

Res je bilo dobro. Sicer mi igre niso bile vse všeč, ampak važno je, da smo se imeli super.
Rok Kočevar

Všeč mi je bilo, ko smo s fantov jemale ščipalke.
Petra Grmšek

Predaja ključa je bil zanimiv in poseben dogodek. Najbolj mi je bilo všeč, ko smo sestavljali vrv iz oblačil.
Florijan Krnc

Všeč mi je bilo, kako so si vse zamislili. Zabavno je bilo hraniti drug drugega z žlico z zavezanimi očmi.
Gašper Jurečič

Bilo mi je zelo všeč. Naloge so bile malo čudne in smešne, a tako pač mora biti. Komaj čakam, da bomo mi imeli predajo ključa za osmi razred.
Matej Krošelj

(Skupno 1.208 obiskov, današnjih obiskov 1)