V ponedeljek se je z valeto poslovila še ena generacija devetošolcev. Kot razredničarka sem jih sprejela z veliko odgovornostjo in zavedanjem, da bom z njimi potovala skozi štiri zelo občutljiva leta, ko bo marsikdaj treba premagovati tudi visoke ovire, saj vsi dnevi ne bodo svetli, ko bo njihovo odraščanje prineslo s seboj tudi uporništvo in zdrse čez ovire, ki jih v življenju pač moramo upoštevati,pa če so še tako svobodni.

V kulturnem programu so kot talenti pokazali, da so iznajdljivi, sposobni in vsestranski. Pod mentorstvom plesnega učitelja Sebastijana so se izkazali tudi v plesnih korakih. Sledile so zahvale učiteljem, delavcem šole in staršem ter podelitev zaključnih spričeval, priznanj in pohval. Za konec smo se posladkali z torto in nazdravili uspešnemu zaključku šolanja.

Želim vsem vse najlepše in da bi znali uveljavljati svoje talente, razširiti krila kot metulji in poleteti svojim sanjam v naročje ter ostati iskreni v odnosih in še pogumnejši pred mnogimi ovirami, ki vam jih bo nastavilo življenje.

Pa srečno devetošolci!

Razredničarka Olga Lužar

(Skupno 879 obiskov, današnjih obiskov 1)