V petek, 11. 12., so imeli učenci od 6. do 9. razreda tehniški dan – praznične delavnice. Učenci so se zjutraj dobili z razredniki, se dogovorili za potek dela, nato pa ustvarjali.Večina jih je pekla piškote in praznično pecivo, nekateri so izdelovali voščilnice, spet drugi riževe snežake, darilno embalažo ali kake druge praznične okraske. Na koncu tehničnega dne smo se spet dobili v MS Teams, kjer so učenci predstavili in pokazali izdelke. Učenci so povedali, da so zelo uživali, da so bile naloge zanimive in da bo s pečenimi dobrotami prihajajoči vikend še slajši kot bi bil sicer! 

Mojca Hojski

6. razred

7. razred

8. razred

Danes, 11. 12. 2020, smo imeli učenci od 6. do 9. razreda tehniški dan na daljavo. Praznične delavnice. Razredniki so nam pripravili navodila z delavnicami, med katerimi lahko izbiramo. Na voljo so bile  štiri kuharske (medenjaki, čokoladne kroglice, praznični piškoti ter praznični jelenčki) in štiri ustvarjalne (riževi snežaki, voščilnice-navadne in 3D, novoletni okraski iz slanega testa ter darilne vrečke in škatlice). Obvezno smo morali izbrati dve različni delavnici in jih narediti med 8.30 in 11.30. Zjutraj smo ob 8.00 imeli sestanek z razredničarko, kjer smo dobili natančna navodila. Ob 11.30 pa smo imeli še en sestanek z razredom, da smo si  pokazali svoje izdelke in poročali o delu.

Sama sem se odločila, da bom pripravila čokoladne kroglice in izdelala voščilnice. Delala sem skupaj z mlajšo sestro, ki obiskuje 6. razred. Pri delu nisva imeli težav. Med delom sva poslušali glasbo, se pogovarjali in se zabavali.

Ta dan mi je bil všeč in ga ne bi nič spremenila ter ga bi z veseljem še ponovila.

                                                                                                        Pia, 8. razred

9. razred

(Skupno 428 obiskov, današnjih obiskov 1)