Anja Očko, 4. r

V Volčjem potoku smo videli drevesa in vrtnice. Potem smo šli do ribnika in videli krape, želve in race. Pogledali smo si tudi labirint. Na koncu smo videli razstavljene delfine in dinozavre.

Žiga Radej, 4. r

Danes sem videla veliko živali: želve, ribe, race mlakarice, veverico in polža. Najprej smo si ogledali vrtnice. Bilo jih je več barv. Odšli smo k močvirski cipresi. Tam se je skrival smrkec. Pokazal se je šele, ko smo mu zapeli pesmico. Videli smo drevesne gobe in podrto drevo, v katerem živijo različne živali. Vodička nam je pokazala fontano. Ogledali smo si veliko rastlin, ki niso iz Slovenije. V Arboretumu so bili tudi dinozavri, morski psi, delfini in kiti. Po lepem izletu smo z avtobusom prišli v šolo.

Hana Belinc, 4. r

V sredo smo ob devetih prispeli v Volčji Potok. Najprej smo odšli v rozarij. Videli smo veliko vrtnic vseh barv. Potem smo prišli do ribnika. Tam smo videli krapa, zlato ribico in račko. Vodja se je ustavila in povedala zanimivosti o drevesu ameriški hrast in nadaljevali smo na travnik. Tam smo pojedli malico. Videla sem labirint in plastične dinozavre. Dan mi je bil zelo všeč.

Patricija Belinc, 4.r

Naravoslovni dan mi je bil všeč. Obiskali smo Arboretum Volčji Potok.  Peljali smo se z avtobusom. Odšli smo skupaj s 3.razredom. Videli smo želve, krape, race in rože. Reševali smo delovne liste.

Jan Žulič, 4.r

Šli smo v Volčji Potok. Bilo je zanimivo. Spoznal sem različne rastline in drevesa iz vsega sveta. Videli smo jezero, race, želve. Pogledali smo si francoski park. Na platnu je bila slika palače, ki so jo v vojni podrli. Izvedel sem tudi, da so drevesne gobe zajedavci. Na koncu smo šli pogledat tudi dinozavre. Bilo je super.

Liam Uršič, 4.r

(Skupno 291 obiskov, današnjih obiskov 1)